Privacy beleid

Persoonsgegevens die via deze site worden verzameld, gebruikt b&b Prins hendrik alleen voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten. Daarmee voldoet b&b Prins hendrik aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Bekijk of download de Wet bescherming persoonsgegevens op overheid.nl.

Hoe gaat b&b Prins hendrik om met uw persoonsgegevens?
Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor de gegevens zijn verzameld. Voor alle verwerkingen van persoonsgegevens geldt dat alleen die gegevens worden gebruikt die u zelf actief heeft achtergelaten. De gegevens worden niet verspreid onder derden. Persoonlijke gegevens worden indien nodig alleen verstrekt aan de politie indien men dit eist bij een vermoeden van een misdrijf.
U kunt te alle tijde de door u of aan u verstrekte persoonlijke gegevens laten wijzigen

Bezoekgegevens
Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. Hierbij worden onder andere het IP-adres van de computer, de aangeklikte informatie en het moment van inloggen geregistreerd. b&b Prins hendrik gebruikt deze gegevens alleen om de statistieken op de website te bekijken en de website te blijven aanpassen op de wensen van de websitebezoeker. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt of verkocht.

Google Analytics
Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en op welke manier onze website wordt gevonden (welke zoekwoorden er bijvoorbeeld in verschillende zoekmachines worden gebruikt). Ook gebruiken we Google Analytics om de site aan te passen aan de behoefte van de sitebezoeker. De verkregen informatie wordt, met inbegrip van het IP-adres, overgebracht naar en door Google. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie en het specifieke privacybeleid van Google Analytics. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt en om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter en Booking.com
Op deze site zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen, Booking.com, en op sociale netwerken Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter. Deze knoppen worden gerealiseerd door een code die wordt aangeleverd door Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter en Booking.com zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie. Lees hiervoor de privacyverklaring van Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter en booking.com om te zien wat zij met de persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken. Sommige partners zijn gevestigd buiten de Europese Unie. In onze website zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

Wat zijn persoonsgegevens?
Een persoonsgegeven is informatie die herleidbaar is tot een persoon. Voorbeeld van een persoonsgegeven is een naam of een huisadres, maar ook e-mailadressen kunnen persoonsgegevens zijn. Voor klachten, opmerkingen of bij signalering van content die inbreuk maakt op wettelijke bepalingen of inbreuk maakt op rechten van derden, kunt u mailen naar info@slapenbijprinshendrik.nl. Door aanmelding verklaart u zich akkoord met het bovenstaande.

b&b Prins Hendrik
Boekelerweg 5
1847 LJ Zuidschermer
Nederland

T. +31 (0)72 540 6321
info@slapenbijprinshendrik.nl

Kamer van koophandel Alkmaar nummer: 37135055


Translate