Karavaan buitengewoon theater op locatie 2018!

Karavaan Festival is een jaarlijks terugkerend podiumkunstenfestival in het noorden van Noord-Holland. Met locatietheater van nationaal gerenommeerde én jonge theatermakers op cultuurhistorische en bijzondere plekken in de regio Alkmaar.
Karavaan is twaalf dagen locatietheater op bijzondere plekken, een bruisend festivalhart, theatrale installaties, theater in de openbare ruimte, live muziek, eten en drinken, talkabouts en performances. Het festivalhart bevindt zich op het Doelenveld in Alkmaar.

Op theaterfestival Karavaan is er locatietheater, livemuziek, theater in de openbare ruimte, performances, eten en drinken, theatrale installaties, expo en gesprekken voor een breed publiek.
Het festival brengt je door de hele regio naar weilanden, cultuurhistorische locaties, de polder, het strand en de duinen, de binnenstad en bijzondere bedrijven waar je locatietheater beleeft van nationaal gerenommeerde én jonge theatermakers. Karavaan is steeds op zoek naar context en verdieping door een maatschappelijk thema centraal te stellen en samenwerkingen aan te gaan met lokale partners.

https://www.karavaan.nl/

Translate